Avaliações de Grand Pizzeria Ristorante Leek

Avaliações recentes

5.0
Tineke Kostet
28 novembro 2023

Was heerlijk en we hebben van gesmuld. Werd netjes geleverd . Wij zijn zeer te vreden!

Hilde Dijk
25 novembro 2023

Lekkere pizza en op tijd geleverd👍

Wenda
25 novembro 2023

Heerlijke pasta...en er is gehoor gegeven aan alle wensen en opmerkingen

Marieke
25 novembro 2023

Mooi op tijd geleverd, en royaal belegd, helaas waren van alle 3 de pizza's de bodem niet goed gaar

Anneke
25 novembro 2023

Altijd een heerlijke pizza en op de afgesproken tijd bezorgd . Super tevreden !!

Mike
24 novembro 2023
C.Lane
23 novembro 2023

Altijd goed

Peter Poel
22 novembro 2023
-
19 novembro 2023
J de Goede
12 novembro 2023

Zoals altijd: heerlijk.

Johan
11 novembro 2023

Heerlijke pizza en precies op tijd bezorgd

J.s.
7 novembro 2023

goed gevulde pizza's, erg lekker.

Hilde Dijk
6 novembro 2023

Snelle levering en heerlijke puzza.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anneke
5 novembro 2023

Heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd zoals aangegeven. Ben zeker tevreden! En een aanrader!

Marion
5 novembro 2023

Heerlijk gegeten 1 van de betere pizza's die wij hebben gegeten. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Smeenge
4 novembro 2023

De bestelling was er al binnen 20 minuten, wij dachten een uur te moeten wachten. Echt top, en het was heerlijk net als altijd!!

Jacqueline
4 novembro 2023

Weer heerlijk gegeten. Ook Roden wisten ze te vinden

M.
3 novembro 2023

Bezorgt binnen de afgesproken tijd, heerlijk eten met goede ingrediënten.... Maar vooral een bezorging met een knipoog wat de ervaring kompleet maakte. Fantastisch!

Anoniem
29 outubro 2023
Jolanda
28 outubro 2023

Heerlijk gegeten. Top

Hans
26 outubro 2023

Alweer een tijd geleden dat ik pizza heb laten komen. Maar ondanks dat het een tijd terug was, is de kwaliteit van Grand Pizzeria Ristorante nog steeds stabiel GOED!!. Hartelijk dank. Tot de volgende keer.

Paf
25 outubro 2023
Jolanda Vink
21 outubro 2023

We vonden de pizza's en pasta erg lekker.

Mike
21 outubro 2023
Ro
20 outubro 2023

Eerder dan verwacht bezorgd! Prima pizza!

Woodadvice
19 outubro 2023

Smaakte heerlijk en was nog heel warm

Cees Laffra
15 outubro 2023

Uitstekende pizza en dat was ook de mening van mijn bezoek. Dus we bestellen zeker weer.

T. De Vries
14 outubro 2023

Heerlijke pizza voor eerlijke prijs, goed belegd

L.l.
11 outubro 2023
Hilde Dijk
10 outubro 2023

Heerlijke pizza en goed qua tijd.

E Rodermond
3 outubro 2023
J. Klijn
1 outubro 2023
Bonne de Boer
1 outubro 2023

Heerlijk gegeten en precies op tijd geleverd!!!

Esther
24 setembro 2023

Pizza's waren mooi gebakken en erg lekker! Ook de aanpassingen die gevraagd zijn, gingen super. Helemaal top!

Julia
23 setembro 2023

Pizza besteld met als opmerking zonder vlees. Eenmaal bezorgd, met vlees. Wanneer je belt om dit aan te geven word je eerst doorverwezen naar drie verschillende medewerkers. Vervolgens zijn zij niet in staat om dit op te lossen. Zeer onklantvriendelijk en dit is een eenmalige bestelling.

Miranda
13 setembro 2023

Heerlijk! Snel bezorgd!

Fritz
9 setembro 2023

Lekkere pizza en pasta, makkelijk te bestellen via online en precies op tijd klaar!

Jan
8 setembro 2023

Heerlijke pizza,s. Snel en warm bezorgd.

Irma
4 setembro 2023
Jolanda
31 agosto 2023

Pizza en pasta besteld. Lekker op tijd en zalig gegeten. Aanrader

Luuk Bijker
30 agosto 2023
Bas Scholtens
4 agosto 2023

Altijd heerlijke pizza's welke op de aangegeven tijd worden bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mike
3 agosto 2023
Yvon
2 agosto 2023

Lekkere pizza’s, keurig op tijd bezorgd en zelfs de adreswijziging was door gekomen

Marijs
2 agosto 2023

Heerlijke pizza en bezorgd op bet afgesproken tijdstip

Jolanda
1 agosto 2023

Eten laten bezorgen. Heerlijk. Goed gegeten aanrader

Deelstra
30 julho 2023

Warme lekkere knapperige pizza's bezorgd vlgns voorgestelde tijd!

Marian
30 julho 2023

Heerlijk gegeten en het is stipt op tijd bezorgd.

Lola
29 julho 2023

Deze pizzeria was altijd mijn grote favoriet, altijd overheerlijke pizza's en goede ( altijd op tijd ) bezorging. Helaas... nu allemaal even niet. Jammer maar wie weet vlgnde keer weer als vanouds.

Jacqueline Huizeling
29 julho 2023
Louella
28 julho 2023

Eten werd eerder bezorgd dat verwacht. Super lekker en goed warm. Heerlijk genoten!!

Fam Ningen
24 julho 2023

Weer heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

linde.henk@gmail.com
23 julho 2023

Snel en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeanet
23 julho 2023

Heerlijke pizza’s

Ineke
21 julho 2023

Zeer smakelijk! Vlotte bezorging!

t.reitsma
20 julho 2023

Snel bezorgd, klantvriendelijk, lekker eten 👍🏼

roeli mulder pruim
16 julho 2023

Goeden avond. Ze waren heerlijk niks mis mee. En de bezorger een nette en beleefde jongen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.
12 julho 2023

Heerlijke pizza, lekkere bodem en royaal belegd.

Bakker
8 julho 2023

Als je extra ingredient bestel en vior betaald graag dan ook toevoegen voor de rest was het prima!

Roelien Dopstra
8 julho 2023
Leonie
3 julho 2023
Knoop
2 julho 2023
Frans
26 junho 2023

Heerlijke pizza's en vriendelijke eigenaren!

Hans
26 junho 2023

Het is lang geleden dat we bij jullie besteld hebben. De kwaliteit van de bestelde pizza's 1 met vis en 1 met vlees is zeer goed. Een goede krokante bodem. Smaakvolle niet zoute toppings. Zo hoort een pizza te zijn. Dank jullie wel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wouter
22 junho 2023

Heerlijke pizza’s voor een goede prijs. Keurige bezorging

Leonie
17 junho 2023
Frans
17 junho 2023
Anneke Laan
15 junho 2023

Heerlijke verse pizza's en super snelle bezorging, een echte aanrader!

Johan Kappers
10 junho 2023

Bijna 30 minuten te laat, heeft excuses aangeboden, de smaak maakte het meer dan goed.

Judith
10 junho 2023

Het eten was goed warm en zag er verzorgd uit. De pizza's en de pasta waren allemaal goed en lekker. Bezorging vriendelijk en correct.

Marian
9 junho 2023

De bezorging was stipt op tijd en het eten was heerlijk. Prijs en kwaliteit in een goede verhouding.

Reynolt Bolhuis
7 junho 2023

Zoals gebruikelijk, weer heerlijke rijkgevulde pizza's die door een zeer aardige bezorger op het gevraagde tijdstip zijn geleverd.

Bill Tammenga
6 junho 2023

Zoals altijd was het weer perfect!!! Lekkere pizza’s en snel bezorgd.

Visscher
2 junho 2023

Was weer top!

Visscher
27 maio 2023

Top dit keer! Lekker ruim belegd en prima gebakken!

Visscher
21 maio 2023

Pizza’s waren verre van wat we gewend zijn. Slordig belegd en er miste ingrediënten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fritz
14 maio 2023

Heerlijke pizza

Hilda
11 maio 2023

Heerlijke pizza's, vriendelijke eigenaren

Lola
7 maio 2023

Tsja wat valt er nog te zeggen.. was weer gewoon ontzettend goed en heerlijk. Bezorging op tijd en zeer vriendelijk. Voor ons is dit de beste pizzeria van Leek en omstreken:-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Rink
3 maio 2023
Bert
28 abril 2023

Super lekkere pizza's. Een aanrader. Ook nette bezorging.

Johan
25 abril 2023

Prima pizza's en op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bill Tammenga
19 abril 2023

Bestel hier bijna elke week, altijd is het weer met zorg klaar gemaakt en snel bezorgd. Erg tevreden. Ga zo door!!

Johan Tingelaar
16 abril 2023

De logistiek klopte niet helemaal waardoor de pizza's later werd bezorgd dan gepland. Maar de glimlach van de uiterst vriendelijke bezorger en de geweldige smaak van de pizza's maakte alles goed.

Johan
7 abril 2023

Ouderwets lekker goed belegd en warm bezorgd.

Kenny Kooijman
5 abril 2023
René
28 março 2023

Smakelijke pizza's zoals deze moet zijn. Snel gemaakt en thuis lekker warm van genoten.

Mike
15 março 2023
Marga
11 março 2023

Heerlijke pizza,s en lekker brood met kruidenboter. Bezorger was mooi op tijd, vriendelijke bezorger

Jet Zuidema.
9 março 2023

We hebben gesmuld van de spaghetti bolognese en de ook nog heerlijke warme overheerlijke pizza’s

Md
9 março 2023
FrankDrank
4 março 2023

Goede pizza maar dat breekbrood van 4 euro was supertaai helaas

Reynolt
1 março 2023

Zoals we gewend zijn, op tijd geleverd, lekker warm en heerlijke pizza's

Marije
28 fevereiro 2023
Kimo
22 fevereiro 2023

Het was perfect, en bedankt!

Familie Myles
18 fevereiro 2023

Weer heerlijke pizza's gehad en de bezorger deed op verzoek ook erg stil in verband met de kinderen die lagen te slapen. Super!

E Rodermond
15 fevereiro 2023
Farid Noori
14 fevereiro 2023

We hebben vanavond heerlijk gegeten! 3x pizza’s en 2x pasta’s! Het was verrukkelijk en vers smaak!

R Robbertsen
13 fevereiro 2023

Wij hebben heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wijnalda
9 fevereiro 2023

Prima

Mike
5 fevereiro 2023
Laura
1 fevereiro 2023

Eten was lekker. Helaas verkeerde pasta ontvangen namelijk pasta met zalm ontvangen in plaats van TAGLIATELLE AL FORMAGGI

Hiltje
31 janeiro 2023

Vond de pizza deze keer behoorlijk vet. Sorry 🤷‍♀️

Reacção a Grand Pizzeria Ristorante

hallo met grand pizzeria ik vind heel vervelend dat deze keer niet alles naar uw wens is geweest maar wij zijn bereid om juist de zelfde bestelling kostenlos te gaan makken voor jullie met vriendelijke groet grand pizzeria

Lianne
29 janeiro 2023
jhw
28 janeiro 2023

Pitza was erg lekker , even moeten wachten bij het afhalen maar dat was niet erg krijg je ze lekker warm mee. Thuis maken we altijd de borden warm (echt heet 3 min in magnetron ) blijven ze langer lekker tijdens het eten Bedankt.

Reacção a Grand Pizzeria Ristorante

hallo met grand pizzeria ik weet dat normaal bij afhalen gaat erg snel maar die dag zaterdag was enorm veel druk en zaal vol daardoor is wat langer geduurd maar wij hopen dat volgende keer beter verloopt met vriendelijke groet grand pizzeria

Lola
22 janeiro 2023

Zoals altijd.. gewoon ontzettend goed en vooral heel erg lekker. Bezorgen precies op tijd zelfs op een drukke zondagavond en bezorger zeer vriendelijk. Best pizza's ever :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
20 janeiro 2023
-
13 janeiro 2023
S
12 janeiro 2023

Vriendelijk personeel, heerlijke pizza!

b veen
9 janeiro 2023

erg tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reynolt
4 janeiro 2023

De pizza's waren wederom goed belegd en hebben ons heerlijk gesmaakt.

jennie
3 janeiro 2023
Donald
27 dezembro 2022

De spaghetti bolognese was erg slecht, mijn vrouw heeft deze zelfs niet opgegeten. De pizza nes vis heeft goed gesmaakt. Kortom viel een beetje tegen.

Reynolt Bolhuis
24 dezembro 2022

Wederom waren de pizza's heerlijk. Ruim belegd, heerlijk warm en precies op de afgesproken tijd afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

Regensburg
23 dezembro 2022

Al 6 jaar kopen we onze Italiaanse lekkernijen hier. Het blijft een genot om te proeven en we verkiezen het boven de ‘snelle pizza’ van anderen. Zo ook zijn de eigenaren altijd vriendelijk en attent. Dank voor uw service en we zullen blijven komen.

Gerda
20 dezembro 2022
Mulder
17 dezembro 2022

Vriendelijk personeel. Eten is lekker warm. Snelle service.

Deja
12 dezembro 2022
Ann
10 dezembro 2022
Speelman
7 dezembro 2022

Fantastische pizza’s

M.Koolhof
4 dezembro 2022

Mijn pizza was goed (de zalm) Maar de pizza Pepperon voor mijn man was voor de 2e keer op rij ronduit teleurstellend! Weer geen Spaanse pepers op de hele pizza te vinden,terwijl ik dat bij de opmerkingen nog speciaal heb benadrukt om niet weer de Spaanse pepers te vergeten. Slechts 1 plakje salami te vinden op de hele pizza. Gewoon erg jammer. Wij hadden julllie een tweede kans gegeven door toch weer bij jullie te bestellen,maar helaas was het weer niet goed.

Gerard
3 dezembro 2022
Ineke
29 novembro 2022

Heerlijke pizza en snel bezorgd

Saskia
25 novembro 2022
Judith
20 novembro 2022

De pizza's werden vlot bezorgd, waren zeer goed belegd en nog goed warm. En ook nog erg lekker!

Nick
19 novembro 2022

Bezorger was erg vriendelijk maar dit waren niet de pizza die we besteld hadden

Reynolt Bolhuis
17 novembro 2022

De pizza's waren weer heel lekker! Ik had gevraagd of de pizza's gesneden konden worden, maar dat werd niet geadviseerd, wel kreeg ik er een handige pizza snijder bij, echt geweldig. Ook over de bezorgen niets te klagen, mooi op tijd geleverd!

Jeltje
16 novembro 2022

Super lekkere pizza’s. Achteraf wel altijd erge dorst. Bezorging altijd heel snel!

marco
13 novembro 2022

Heerlijke pizza's met goede vulling en dunne bodem.Bij bezorging slaat de damp er vanaf. Ook zeer vriendelijke bezorger!

RT
2 novembro 2022

Heerlijk, Alles vers..!!

Lola
30 outubro 2022

Wauw, wat een heerlijke pizza's. Goede toppings en lekkere bodem. Verreweg de beste en lekkerste pizza's die wij gegeten hebben ( veel gegeten bij verschillende restaurants dus weten waar we het over hebben) dus.....

Karin Helder
28 outubro 2022

Zoals altijd weer erg lekker!

Reynolt Bolhuis
26 outubro 2022

UITSTEKEND! Bij mijn vorige bestelling was ik niet helemaal tevreden over de vulling/beleg van de pizza's, extra's besteld en betaald maar zag dit niet terug op de pizza's. N.a.v. mijn recensie werd ik hierover gebeld wat ik zeer op prijs stel. Nu weer besteld en de eigenaar had mijn naam onthouden en een heerlijke goed gevulde pizza's geleverd. Ook nu werd ik weer even gebeld om te vragen of de pizza's gesmaakt hadden.

Gerda
23 outubro 2022
Marga
23 outubro 2022

Royaal belegde pizza. Snel geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

marco
23 outubro 2022

Heerlijke pizza's die door de bezorger heerlijk warm bezorgd worden! De damp sloeg er vanaf.

Kat
22 outubro 2022
Jolanda
21 outubro 2022

Heerlijk gegeten. Een aanrader

Reynolt Bolhuis
12 outubro 2022

De pizza's waren heerlijk, maar ik ben zeker niet tevreden en dat wilde ik niet in de sterren uitdrukken. Het is niet mogelijk om alle extra's via het scherm aan te klikken. Voor een beetje paprika en ui moest ik achteraf 3,= euro extra betalen. In verhouding vind ik dit belachelijk. Voor een pizza van 11,= waarop een paar sliertjes ui en paprika zijn toegevoegd is 3,= veel te veel. Deze keuzes moeten dan ook beschikbaar zijn in de lijst met extra's en de prijs moet dan ook vermeld worden. Ten tweede heb ik als extra VIS aangeklikt met als opmerking extra Tonijn. Ik heb een foto gemaakt van mijn pizza en zou heel graag willen dat jullie gaan aanwijzen waar de extra tonijn op de pizza is neergelegd. Want ik kan GEEN extra tonijn vinden en moest daar toch 2,50 voor betalen. Voor mij de laatste keer dat ik bij jullie bestel.

Saskia
11 outubro 2022

Spareribs.....nergens anders zo lekker

Ann
10 outubro 2022
Jetty
26 setembro 2022

Heerlijke pizza’s. Snelle levering

Bonne de Boer
19 setembro 2022

Lekkere spaghetti en precies op tijd gebracht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Top..!!
19 setembro 2022

Snelle levering.. Heerlijk gegeten..!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der Giessen
17 setembro 2022

We hadden twee pizza’s quattro stagioni besteld met een pizza spinazie. Een van de twee stagioni pizza’s was een pizza met ham en spek. Helemaal verkeerd dus en deze was bovendien helemaal niet lekker. Ook de stagioni pizza vonden we slordig. Die zou verdeeld moeten zijn in 4 taartpunten met verschillende ingrediënten. Alles was door elkaar op de pizza gegooid. Dit te samen met de salade die we ook al niet meer kunnen bestellen omdat die salade vervolgens bestaat uit witte kool ipv sla doet ons vermoeden dat de kwaliteit sterk achteruit gaat.

Marga
13 setembro 2022

Heerlijke pizza,s , rijkelijk belegd

Anna
10 setembro 2022

Voor het eerst een lekkere salade gehad

Bé Aalders
9 setembro 2022

Mooi op tijd geleverd en de pizza’s waren heerlijk

Reina Stokroos
9 setembro 2022

Geen , prima zo

W.Heins
4 setembro 2022
Linda
1 setembro 2022
Deedee
26 agosto 2022

Smakelijke pizza alleen de sausjes die ik besteld had waren waterig

Nooei
25 agosto 2022

Eerste keer in leek! Super lekker pizza en spaghetti! Heerlijke olive 🫒, brood met kruidenboter! We komen zeker terug!

A
23 agosto 2022
Anna
22 agosto 2022

Alleen de salade, grof gesneden kool kun je goed gebruiken om te wokken. Maar voor de sla is dit niet smakelijk. Dan kun je beter ijsbergsla gebruiken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ricardo
20 agosto 2022

Alles weer prima in orde. Bezorger was aan de vroege kant. Eten prima qua temperatuur en weer erg lekker! Complimenten! Wel jammer dat je de bruschetta niet meer kunt bestellen op de website. Een gemis! Die is altijd heerlijk net als de salade met mozzarella, tomaat en basilicum! Hopelijk komen ze weer terug!

Tity Helder
19 agosto 2022

Gemak is digitaal bestellen. Dik tevreden! Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
19 agosto 2022

Lekker eten. De bezorger was uiterst vriendelijk en attent. Ik kan geen verbeterpunten noemen. Dank voor een goed begin van het weekend!

Jeroen Gerrits
23 julho 2022

Lekker gegeten en het was nog goed heet.

Reitsma
22 julho 2022

👍🏻👍🏻

Doornbos
21 julho 2022

Pizza prima, Olijven waren prachtig opgemaakt, maar de smaak viel tegen. Als ik olijven bestel verwacht ik ze niet uit een potje, maar uit olie en gemengd: groen/zwart .

Bart Vijfschaft
18 julho 2022
jennie
17 julho 2022

pizza heerlijk, lasagne matig, erg zout en te veel deeg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mischa Koolhof
16 julho 2022

Ik had de peperoni vanavond. De pizza was top, maar ik ben echt een liefhebber van een pittige pizza en er zouden Spaanse pepers op zitten ,maar die zaten er helaas niet op, alleen groene paprika. Verder een top pizza en was echt heerlijk..met de pepers 5 sterren.

Peter Poel
13 julho 2022

Geen verbeterpunten , pizza 's waren top.

K van Akkeren
11 julho 2022
Jeanet
10 julho 2022

Heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
10 julho 2022

Enorm goed geholpen. We hadden een grote bestelling van 22 pizza's. Desondanks waren alle pizza's goed bereid. Een lekkere bodem en rijk belegd. Bedankt!!

Mehdi Ben abdallah
2 julho 2022

Eten top , heel lekker . Bezorgen minder , ik heb Express gekozen voor 20:00 uur ivm met afwezigheid ! Maar om 19:20 stond de bezorger al voor de deur . Verder lekker eten , tot de volgende bestelling

Tity
30 junho 2022

Voor de eerste keer besteld en laten bezorgen. Smaakte heerlijk.

E
25 junho 2022
Harry Dekker
25 junho 2022
Ricardo
24 junho 2022

Bezorger was prima op tijd. Eten was goed warm! En weer prima! Jammer dat er vandaag een aantal gerechten niet te bestellen waren.

M
21 junho 2022
Leon
18 junho 2022

De pizza's zijn lekker! Bezorgen redelijk op tijd op een zaterdagavond.

Peter
16 junho 2022

Bestelling was sneller dan verwacht maar was niet datgene dat ik besteld had. Had penne besteld maar kreeg spaghetti. Smaak was prima

Wibo Van Poeldijk
12 junho 2022
Maarten
12 junho 2022
Frans
11 junho 2022

Optijd geleverd en de pizza was heerlijk

MJW Klaassens
10 junho 2022

Dit was onze eerste bestelling bij jullie, echt geweldig lekker!

Paul
5 junho 2022

Weer erg lekker en snel bezorgd

Brouwer
30 maio 2022

Goed op smaak en zeker Goed heet (ook na ophalen). Portie Canelloni is niet heel veel.

Linda
28 maio 2022
Jonas Köpke
28 maio 2022

Sehr gut

Ron
27 maio 2022

Goed belegde pizza's, heerlijk van smaak. Snelle bezorging.

Jacquelien de Vries
27 maio 2022
Cox
26 maio 2022

Het was verrukkelijk! En de bezorger had een grijns van oor tot oor. Prettig om je maaltijd zo te beginnen

Ian
22 maio 2022

Rijk belegde pizza's, goede prijs. Voor herhaling vatbaar

Saskia
20 maio 2022
Ricardo
20 maio 2022

Zoals vanouds alles weer prima voor elkaar. Men was de broodjes vergeten, maar na een belletje werd het prima opgelost!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kimo van Hove
18 maio 2022

Ik heb al gebeld naar jullie, maar nogmaals even een compliment bezorger zeer op tijd! Eten was zeer goed! Aangepast op mijn keuze. Helaas ging het telefoontje ter plaatsing compliment iets minder goed... Vriendelijk werd er niet opgenomen. Maar noemde deze persoon ook zijn naam niet. Alleen een hallo. Het compliment werd wel van harte ingenomen. Helaas werd mij wel verzocht om daar ter plaatste te eten ipv te eten thuis te bezorgen. Omdat ik het zo zielig vindt om alleen in restaurant te gaan zitten vind ik dit niet een fijn antwoord! En ook vanwege persoonlijke problemen kan ik niet uiteten gaan voorlopig. Dit wist de persoon in kwestie niet, maar het maakte mijn telefoongesprek niet makkelijker. En ik heb bel angst. Maar voor de rest op en top prima! Zou zo weer bij jullie bestellen! Bedankt voor de goede service aan de deur, en hoe vlot de bestelling in behandeling werd genomen.

Hut
14 maio 2022

Heerlijke pizza, pasta en broodje! Bezorging op tijd.

Anna
9 maio 2022

Het eten is goed een verbeterpuntje is de salade. Spitskool kan prima als sla maar snij het wat fijner.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ricardo
8 maio 2022

Weer genoten van de heerlijke gerechten! Complimenten! Bezorgd op de afgesproken tijd en nog goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
7 maio 2022

Heerlijk en genoeg !

J.
1 maio 2022
Hofman
26 abril 2022

Heerlijke pizza's niet te vet goede kwaliteit. En de bezorging keurig volgens afspraak een aanrader.

Louis
23 abril 2022
Robin
22 abril 2022

De bezorging was op het tijdstip dat werd aangegeven. De pizza was echt heerlijk van smaak.

Marc
22 abril 2022

Heerlijk warme goed belegde pizzas gegeten. Zoals altijd prima.

Johan Tingelaar
16 abril 2022

Jammy dat was weer een over(n) heerlijke pizza. De bezorging was ook keurig op tijd.

Michel
14 abril 2022

Het was heerlijk!!!

Familie S
12 abril 2022
Dirk Slot
11 abril 2022

Snel, lekker en vriendelijk personeel

Date Jonkman
9 abril 2022

Telkens weer lekker èn snel!

Hut
4 abril 2022
Marcel
4 abril 2022

Heerlijke pizze en keurig op tijd bezorgd in het buitengebied! Dikke prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ricardo
3 abril 2022

Heerlijke gerechten! Verse producten snelle bezorging. Ondanks twee kleine kids toch op deze manier thuis kunnen genieten van fantastisch Italiaanse eten. Onze complimenten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Red
1 abril 2022

Op tijd, rijk belegd en lekker

Eduard
31 março 2022

Het anti pasta plateau viel helaas tegen, teveel sla waardoor we het allemaal moesten weg gooien. Voldoende vlees alleen erg weinig kaas. Door de sla was er weinig afwisseling. Vlees, olijven en de asperges waren lekker!

Hans
29 março 2022

Tevreden over de versheid en temperatuur. Bodem ook goed. De twee verschillende pizza's smaakten bijna hetzelfde, hoewel 1 met vis (zalm, tonijn) en de ander vlees (rund, kip). Dat komt door de basissaus, die overheerste de niet toereikende hoofd ingrediënten. Al met al niet slecht, maar het kan beter.

I.
28 março 2022
K&M
27 março 2022

Heerlijke spareribs,.. boterzacht En de pizza's zijn ook dikke prima,.. Knapperige korst en en mooie stevige bodem

Ricardo
25 março 2022

Heerlijke pizza's en bruschetta! Precies op tijd. Onze complimenten!

Margreet
24 março 2022

Pizza’s waren heerlijk. Goed belegd met verse ingrediënten en een lekkere bodem. Goede communicatie en vlotte bezorging.

Martha Prinsen
20 março 2022

Heerlijke pizza, goed warm bezorgd, snelle levering

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joute
15 março 2022

Zeer klantvriendelijk en voortreffelijke pizza’s!

Fam Ningen
13 março 2022
RV
11 março 2022

Deze bezorging was bijna een uur te laat helaas. Bezorger bood wel netjes excuus aan. Was netter geweest als restaurant gebeld had dat er problemen waren en vertraging.

Johann
6 março 2022

Wederom uitstekend! Ga zo door.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mulder
3 março 2022

Het eten was heerlijk. Bestellen zeker nog een keer.

Jessica
2 março 2022

Erg lekkere pizza's. Vriendelijke bezorging en op tijd.

Yvonne Pas
28 fevereiro 2022

De pizza's waren weer heerlijk. Dampend bezorgd uit de warmhoudbak. Ook mijn verzoekje voor een ander ingrediënt was prima gedaan. We hebben weer genoten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hugo
27 fevereiro 2022

Heerlijke pizza's en snelle levering!

H
25 fevereiro 2022

Lekker snel lekker warm en lekkere smaak

Van der Giessen
23 fevereiro 2022

Heerlijke pizza’s en keurig op tijd bezorgd.

Leo
23 fevereiro 2022

Het eten is hier altijd prima van kwaliteit. Verbeterpunt: Lees even het ingevulde bedrag waarmee contant betaald gaat worden voor je de bestelling wegbrengt, dat scheelt gedoe bij het afleveren :-)

Lisa
16 fevereiro 2022

Elke keer weer heerlijke pasta!

jeroen Knoop
15 fevereiro 2022

Lekkere goedgevulde warme pizza’s op tijd bezorgd! Top!

Meijer
14 fevereiro 2022

Lekkere en rijk belegde pizza's. En je werd netjes op de hoogte gehouden van de bezorgstatus. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.